top of page

Privacy Policy

Az oldal működtetése során minden olyan információt megkapunk, összegyűjtünk és tárolunk, amelyet a weboldalunkon megad nekünk. Ezen túlmenően gyűjtjük a számítógép internethez való csatlakozásához használt internetprotokoll (IP) címet; a kapcsolatfelvétel során megadott nevet, e-mail cím-et. Szoftvereszközöket használhatunk a munkamenet-információk mérésére és gyűjtésére, beleértve az oldal válaszidejét, az egyes oldalakon tett látogatások hosszát, az oldal interakciójára vonatkozó információkat, valamint az oldalról való továbblépéshez használt módszereket. 

Ezen információkat a következő okok miatt gyűjtjük és tároljuk: 

- A Szolgáltatásaink iránt érdeklődőkkel való kapcsolatfelvétel. 
- Összevont statisztikai adatok és egyéb összesített és/vagy levezetett nem személyes adatok létrehozása, amelyeket mi vagy üzleti partnereink felhasználhatnak szolgáltatásaink nyújtására és fejlesztésére; 
- Az alkalmazandó törvényeknek és szabályozásoknak való megfelelés érdekében.

Honlapunk a Wix.com platformon működik. A Wix.com biztosítja számunkra azt az online platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tájékoztassuk Önt a szolgáltatásainkról és kapcsolatba lépjünk. Az Ön adatai a Wix.com adattárolóin, adatbázisain és a Wix.com általános alkalmazásain keresztül tárolódhatnak. Az Ön adatait biztonságos, tűzfal mögötti szervereken tárolják.  
Ha nem szeretné, hogy tovább kezeljük az adatait, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az szocsa@mprove.hu címen, vagy küldjön nekünk levelet a következő címre: 1147 Budapest. Telepes utca 21. 3/12. 

bottom of page